Одлично видео кое во детали ќе ви покаже како самите да направите совршена декоративна торта од фондан. Засукајте ракави, време е да си играте во кујна и да ја покажете вашата креативност. Се разбира очекуваме и фотографии од вашето мало уметничко дело.