Еден од нашите омилени тв кувари, шармантниот италијанец Фабио Вивиани учесник во шоуто Топ шеф, има одличен начин како наеднаш да излупите лук во поголеми количини. Освен тоа што трикот му е одличен, начинот на кој го презентира е феноменален. Видео кое мора да го погледнете и трик која мора да го примените.