Ако случајно решите да правите переци, а при тоа не знаете како да ги обликувате, ова видео ќе ви помогне во тоа. Ќе се уверите дека воопшто не е толку тешко колку што вам ви се чини. Играјте си со тестото, вежбајте и со малку пракса ќе добиете совршено обликуван перек.  Лесно е кога се знае како, нели?