Во моменитете кога сакате да се напиете нешто домашно, топло и вкусно ви ја препорачуваме оваа какао напивка. Се подготвува многу брзо и едноставно и има феноменален вкус.

Какао млечна напивка

By Гастронаут Published: December 12, 2013

  Во моменитете кога сакате да се напиете нешто домашно, топло и вкусно ви …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Ставете го млекото во блендер. Додате какао, шеќер во прав и ванила.
  2. 2.Блендирајте околу 30 секунди. Потоа префрлете во чаша и дегустирајте.
  3. 3.Ако решите да направите поголема доза, префрлете го чоколадното млеко во шише што убаво се затвора и оставете го во фрижидер.