Не грижете се и не мислете дека коктелче со мраз баш и не е пригодно за ова време, бидејќи текилата во него и тоа како ќе ве загрее. Па уште и ако го пиете во друштво….

Коктел со крушки

By Гастронаутка Published: November 9, 2012

    Не грижете се и не мислете дека коктелче со мраз баш и не е пригодно за ова …

    Ingredients

    Instructions

    1. 1.Ставете ги сите состојки во шејкер и добро промешајте. Послужете го коктелот во ниска чаша и украсете со парче свежа или сува крушка.