Ем што е сезонско и фантастично за загревање, ова коктелче има и лековити својства (проверено!). Значи штом почувствуте макар и најслаби знаци на настинка, трк во кујната и спремете си една шолјичка од ова уживање (само во овој случај додадете и малку ѓумбир во прав).

Коктел за загревање

By Гастронаутка Published: December 26, 2012

    Ем што е сезонско и фантастично за загревање, ова коктелче има и лековити …

    Ingredients

    Instructions

    1. 1.Ставете ги сите состојки во подлабока чаша и мешајте добро додека медот не се истопи.