Најдовме супер симпатични видео рецепти кои со задоволство би сакале да ги споделиме со вас. Еден од нив е токму овој колач со вишни на кој не можевме да му одолееме. Едноставен е за приготвување, ви останува само да засукате ракави и да ги следите препораките на куварот Зоран Бики. Се разбира сите детали околу состојките може да ги пронајдете на неговата страница.