Ова видео навистина ќе ве воодушеви. Доказ како со малку креативност може да се направи колач кој ќе ги остави вашите најблиски подзинати и изненадени од вашата кулинарска способност.  Што се однесува до оние вљубените, ова е колачот кој мора да го приготвите и со него да му изразите љубов на  вашето момче или пак на убената девојка .

Hidden Heart Cake for St Valentine from Lois Slokoski on Vimeo.