Можеби сите знаете и сте пробале компир во различни состави и варијанти, но кога ги пробав вкусовите на Фант едноставно не можев без нив. Сите јадења добија посебен вкус и сега не можеме без нив. Пробајте и уживајте! Не можете да им одолеете…

Компир ала Драга

By Драга Коларовска Published: June 18, 2013

    Можеби сите знаете и сте пробале компир во различни состави и варијанти, …

    Ingredients

    Instructions

    1. 1.Се мешаат заедно сите состојки и се ставаат во сад на оган да провријат додека не испари целосно водата.
    2. Фантастични компири ала Драга2.Се остава да се олади и се приготвува Фант сосот од печурки, кој подоцна се истура врз приготвениот компир. Прсти да излижеш.....