Ладен чај од нане со додаток зелен лимон. Супер освежување кое ќе ве врати во живот. Особено на температури на кои мора да се напиеш нешто ладно за да преживееш.

Ладен чај од нане

By Гастронаут Published: June 11, 2014

  Ладен чај од нане со додаток зелен лимон. Супер освежување кое ќе ве врати …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Ставете го шеќерот, нането и исечените крукчиња од зелениот лимон во чаша. Со толчник убаво истолчете.
  2. 2.Во чашата додадете неколку коцки лед и налијте од исцедениот зелен лимон.
  3. 3.Додате вода и декорирајте со парче свежо нане. На здравје.