Слатки ледени летни лижавчиња направени од сладолед од ванила, плазма и топено чоколадо. Освежувачко десертче со кое ке ги израдувате по дома вашите клинци кои верувајте дека бидат насмеани до уши.

Ледени летни лижавчиња

By А.А Published: August 20, 2012

  Слатки ледени летни лижавчиња направени од сладолед од ванила, плазма и …

  Ingredients

  Instructions

  1. Топчиња сладолед1.Направете 12 топчиња од сладолед.
  2. Сладолед со плазма2.Секое топче извалкајте го во мелена плазма и ставете го фрижидер. Со малку путер стопете го чоколадото.
  3. Чоколадирани топчиња3.Секое топче чоколадирајте го со стопено чоколадо.
  4. Мјами4.На топчињата од сладолед и плазма забодете по едно стапче, да добиете ефект на лижавче. Декорирајте го го со чоколадни трошки.