Период кога јагодите имаат феноменален вкус и е штета да не се искористат за десерт. Еве едно одлично видео снимано во stop motion техника (со кул музиче!) кое навистина е право задоволство да се изгледа до крај. Се надеваме дека ќе ве мотивира да тркнете до пазар да купите јагоди и да го направите овој рецепт.