Ова е класичен пример како Мајкл Џексон може да ви помогне во привлекување на муштерии. Креативен продавач на шеќерна волна кој открил одличен начин како да направи профитабилен бизнис, а при тоа и добро да се забавува.
(Кога сме веќе кај шеќерната волна не е лоша идеја да се тркне до Парк на едно слатко стапче, нели? )