Необичен вкус, но навистина одличен пијалок! Нема да згрешите ако ги изненадите вашите гости со ова малку поинакво мартини.

Мартини со брусници

By Гастронаутка Published: December 5, 2012

    Необичен вкус, но навистина одличен пијалок! Нема да згрешите ако ги …

    Ingredients

    Instructions

    1. 1.Ставете ги сите состојки во шејкер и добро измешајте ги. Коктелот послужете го во чаши за мартини и декорирајте со неколку брусници (по желба).