Замзрнато овошје е секогаш добар избор на витамини и во моментите кога нема свежо  да се купи на пазарите. Особено ако сакате да си го направите овој милкшејк со цреши кој е одличен утрински напиток. На здравје.

Милкшејк со цреши

By А.А.З. Published: May 26, 2014

  Замзрнато овошје е секогаш добар избор на витамини и во моментите кога …

  Ingredients

  Instructions

  1. Подготовка на шејкот1.На црешите отстранете им ги коските. Ставете ги во блендер. Додадете го млекото, јогуртот и ванилата.
  2. Подготвен шејк2.Матете со блендер се додека не добиете фина смеса.
  3. Милкшејк3.Пробајте го. Доколку ви фали шеќер, додадете 1 до 2 лажици мед.