Подгответе си здрав и освежителен напиток идеален со него да го започнете денот. Ние имавме капини при рака, но вие можете да искористите било кој тип на ситно зрнесто овошје. Едноставен за подготвување така што нема да ви одземе премногу време додека се подготвувате за на работа.

Милкшејк со капини

By Гастронаут Published: September 27, 2013

  Подгответе си здрав и освежителен напиток идеален со него да го …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Во кујнски бледнер ставете го млекото. Како замена за кравјо можете да користите и соино млеко.
  2. 2.Ако немате свежи капини и смрзнати можат да завршат работа. Ако сакате ладен напиток оставте ги одмрзнати, ако не тогаш оставте ги малку да се подомрзнат.
  3. 3.Во блендерот додадете ги капините и лажичката мед. Убаво изблендирајте, а потоа послужете во некоја декоративна чаша.