Повеќе не треба да трошите пари на скапи мирисливи свеќи. Откако ќе изедете една мандарина, сетете се на ова видео и пробајте сами да направите свеќа, која освен што изгледа одлично, мириса перфектно. Ви треба малку маслиново масло, вешти раце и добивате совршена романтична атмосфера во траење од 30 минути.