Супер млечно коктелче за чие подготвување можете да направите две варијанти, со или без алхохол. Нас ние подрага оваа варијанта со рум која е одлична за загревање и освежување. На здравје.

Млечен пунч

By Гастронаут Published: March 4, 2014

  Супер млечно коктелче за чие подготвување можете да направите две …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Во шејкер ставете ги коцките лед, млекото, вискито или румот и ликерот.
  2. 2.Добро протресете, за сите состојки убаво да се измешаат.
  3. 3.Коктелот префлете го во чаша, а одозгора насорете малку како во прав за декорација. На здравје.