Има луѓе со разни пасии и хобија, но да направиш музеј посветен на бананите опремен со еден куп предмети поврзани во оваа овошка навистина е генијално. Типот се вика Фред Гарбут кој навистина се потрудил да собере кул стварчици. Секоја чест за Фред.

Cool Hunting Video Presents: The International Banana Museum from Cool Hunting on Vimeo.