Само кога ќе ја видите бојата на коктелчево ќе се одушевите, а за вкусот ич да не правиме муабет. Навистина, редно време е да направите нешто посебно за овогодишната новогодишна прослава, а ние го имаме вистинскиот предлог. П.С. Количината е за двајца!

Новогодишен коктел

By Гастронаутка Published: December 29, 2012

    Само кога ќе ја видите бојата на коктелчево ќе се одушевите, а за вкусот …

    Ingredients

    Instructions

    1. 1.Измешајте го ликерот од портокали со сокот од брусници и поделете го во две чаши. Одозгора сипете бело вино додека не се наполнат чашите.