Ева ова јадење ни го препорача како одлично мезе со ладна ракија или мастика… а дури за некого може да биде и здрав ручек или вечера… Имајте добар апетит!

Освежителна салата од зелка

By Ева Published: March 2, 2013

    Ева ова јадење ни го препорача како одлично мезе со ладна ракија или …

    Ingredients

    Instructions

    1. 1.Во сад се мешаат сите сосотјќи, притоа оставајќи околу 100г од павлаката за одозгора.
    2. 2.Салата се префрла во стаклен сад, одозгора се става павлаката и се посипува со црвена сол.