Како најлесно да ги исчистите залихите од замрзнати овошја. Валентина има одличен предлог. Направете домашен, превкусен, освежителен овошен јогурт.

Овошен јогурт

By Валентина Крстевска Published: May 18, 2013

  Како најлесно да ги исчистите залихите од замрзнати овошја. Валентина …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Овошјето оставете го малку да се одмрзне, па испасирајте го со пасатор.
  2. 2.Измешајте го киселото млеко со овошјето, додајте шеќер по вкус и уживајте.
  3. 3.Напомена: не препорачувам да додавате многу шеќер во подготовката,бидејќи откако подоцна целосно ќе се растопи, може да ви биде пресладок подготвениот напиток.