Најдобар начин да се освежите и зајакнете вашиот иминутет е со помош на овошје кои изобилува со витамини. Предлагаме тропски микс со прелив од слатка павлка. Се разбира, вие можете да искористите било кое сензонско овошје кое ќе ви се најде при рака.

Тропска овошна салата

By Гастронаут Published: April 27, 2013

    Најдобар начин да се освежите и зајакнете вашиот иминутет е со помош на …

    Ingredients

    Instructions

    1. Прелив од цеден портокал1.Исечкајте го овошје на парченца. Изматете ја слатката павлака за да стане покремаста. Oвошјето прелијте го со исцедениот сок од портокал.
    2. Финален тропски производ2.Во мали садчиња гарнирајте ја салатата . Одозгора ставете слатка павлака и по желба неколку ливчиња свежо нане за декорација.