Milkmaid Milk Jug е иновативнен продукт со чија помош во секој момент ќе бидете информирани за квалитетот на вашето млеко и ќе ве предупреди и заштити од труење во случај да посакате да се напиете чаша млеко во момент кога тоа повеќе не е за употреба. Milk Jug ја мониторира количината на млеко, температурата, но и Ph вредноста со чија помош се одредува кога млекото е расипано. Покрај ова паметно шише на располагање имате и апликација со која сите информации ги добивате и на вашиот мобилен телефон. Кул нели?