Во случај да немате по дома отворач за вино, еве едно видео кое ќе ви помогне да го решите овој проблем. Верувале или не, виното можете да го отворите со помош на вашата патика. Дека ова навистина функционира ќе се уверите откако ќе го погледнете клипов.