Познатиот шеф Гордон Ремзи приготвува еден традуционален оброк, печена кокошка но со негов препознатлив шмек. Рецепт кој и вие мора да го приготвите. Ако ви се здосади од класичка печена кокошка ова е одличен начин како да направите нешто поинакво. Полнета кокошка со колбаси, кромид, лукче, зачини, сушени домати и малку грав. Ова сигурно многу ќе ви се допадне.