Ако по нешто се распознава есента тоа е по мирисот и вкусот на печената тиква. Десерт кој се поготвува многу едноставно, а нуди слобода се ескпериментира. ОСобено со зачините кои можете да ги користите. Еве едно супер видео, кое ќе ви помогне како полесно да испечете тиква во вашата домашна рерна.