За разлика од стандардната пинаколада која е доста калорична, оваа наша верзија е исто толку вкусна и освежувачка колку што е диетална. На здравје!

 

Пинаколада Кулер

By Гастронаутка Published: September 13, 2012

  За разлика од стандардната пинаколада која е доста калорична, оваа наша …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Во суштина, ова безалкохолно коктелче е многу тешко да се направи, затоа ќе се обидеме да бидеме многу прецизни и јасни. Внимателно следете го упатството подолу.
  2. 2.Во бокал ставете коцки мраз (по желба), а потоа истурете ги сите состојки и добро промешајте.
  3. 3.Наполнете ги чашите и украсете ги со парче ананас од конзерва или со коктел-чадорче.