Бидејќи појадокот е најважен оброк во денот на денот треба да внимавате при изборот што да појадувате. Ова е еден од нашите омилени утрински оброци, богат со витамини и доволно калоричен да не држи сити до ручек.

Појадок во чаша

By А.А.З. Published: December 4, 2013

  Бидејќи појадокот е најважен оброк во денот на денот треба да внимавате …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Во блендер ставете ги сите состојки за подготовка на појадокот.
  2. 2.Матете со блендер се додека не добиете фина смеса.
  3. 3.Појадокот ставете го во чаши. Имајте добро утро!