Ве интересира ли колкава екипа има Џејми Оливер при подготовките и снимањето на неговото мега популарно тв шоу „оброци за 15 минути“? Погледнете го видеот и ќе ви стане јасно дека Џемји не e “one man show”! Има одлична екипа позади себе која се грижи се да помине во најдобар ред. Врвен фотограф, тв екипа, нутриционист, стилисти за храна… Токму затоа и крајниот продукт има врвен квалитетет.