Откако за прв пат пробав свеж сок приготвен од најразлично овошје подготвен со помош на џусер, да бидам искрен избегнувам да купувам „природни„ сокови од продавница. Вкусот е незаменлив, а она што е најважно секој ден си приготвувам различна комбинација. Јаболки со морков, портокал или цитрон, односно што најчесто ми се најде при рака. И секогаш резулататот е одличен.

Една чаша ми е сосeмa доволна да ми ги задоволи дневните потреби од витамини, а да не зборувам за тоа колку ме освежува и ми дава енергија. Токму затоа и на вас ви препорачувам да започенете со приготвување на ваков тип на пририродни сокови. Ако немате џусер имам еден супер предлог за вас. Одличен модел на Горење кој освен што изгледа одлично и е изработен од врвни материјали, што значи долготрајност и лесно одржување, а воопшто не е скап. Чини само 4.650 денари. Ако го одржувате како што треба верувајте ќе ви трае со години.