Поучно и креативно направено видео кое во само три минути ќе ви појасни кои се главните разлики помеѓу путерот и маргаринот. Ги има сите детали, хемиски состав, калории, начин на употреба. На вас останува да го погледнете, да се едуцирате и да одлучите што да користите при следното подготвување на некој ваш домашен рецепт.