Вашиот омилен шопинг центар Рамстор во полн новогодишен сјај.  Украсен и подготвен да ги задоволи вашите очекувања и да ви помогне во решавање на дилемите што и да им подарите на најблиските. Многу подароци, украси и се разбира попусти. Фото галерија од прекрасната Рамстор атмосфера

Рамстор

 

Рамстор

 

Рамстор