Некои мислат дека е комплицирано да се спреми добар рибја чорба но се лажат. Еве една моја верзија која се прави за 20 тина минути.

Рибја чорба

By Анета Смилеска Published: May 27, 2013

    Некои мислат дека е комплицирано да се спреми добар рибја чорба но се …

    Ingredients

    Instructions

    1. 1.Парчињата ослич испржете ги на врело масло. Оставте ги малку да се оладат, а потоа извадете ја коската и распарчете ги.
    2. 2.Кесичката Фант ставете ја во вода. Додадете ги парчињата риба и варете околу 10 минути додека чорбата не проврие.