Љубовта кон пивото и рок музиката, доби нов заеднички именител. Познатата американска компанија за гитарски засилувачи, Маршал дизајнираше фрижидер на кој можат да се видат сите естетски специфики на познат бренд.

На прв поглед нема шанси да помислите дека ова е ладилник, а не засилувач, кој наместо да го користите за свирење, во него во овој случај ќе може да си ја оладите омилената пијачка. Фрижидерот е со стандардна димензија од 1.3 метри. Чини 300 долари.

marshallfridge.com