Еве еден интересен туторијал како од лушпата на доматот да направите декоративна роза. На прв поглед изгледа многу потешко, отколку што реално е! Затоа, потрошете дел од вашето слободно време, повежбајте и ќе се уверите дека можете. Овој цвет можете да го користите во повеќе намени, а особено добро одговара како декорација на ордевер!