Ново издание на нашата добро позната и високо почитувана жолта. Супер летно и бомбастично коктелче!

Рум Бум

By Гастронаутка Published: August 1, 2012

    Ново издание на нашата добро позната и високо почитувана жолта. Супер …

    Ingredients

    Instructions

    1. 1.Ставете ги сите состојки во шејкер и добро протресете.
    2. 2.Послужете го коктелот во високи чаши до половина полни со лед и украсете ги со парче портокал или лимон.