Чичево е прав гуру за виткање салфети и правење вистинска уметност од нив.  Неговата умешност дури ја претпочил и во книга во која ги открива сите тајни на занаетот. Во ова видео ќе се уверите во неговата уникатна вештина кога од обични салфети во неколку потези ќе направи сако. Неверојатно нели?