Супер интересно видео кое ќе ви долови како изгледа подготовката на брза храна на улиците на Шангај. Без многу опрема, со импровизација се готват јадења кои го привлекуваат вниманиете на случајните минувачи и им го потикнуваат апетитот. Мора да пофалиме некои од овие говачи се навистина прави шефови. Секоја чест. Се надеваме дека некогаш ќе имаме прилика да пробаме некој од овие улични специјалитети.