Не случајно овој продукт на германската компанија Rösle, ја освои престижната дизајн награда Red dot. Атрактивен кујнски аксесорис за сите љубители на добро исечено парче пица кои освен што уживаат во добрата храна внимаваат и на естетиката. Овој пица сецко е иработен од нерѓосувачки челик и има извореден анатомски облик кој овозвожува едноставно користење и врвен резултат. Чини само 35 долари. Навистина џабе, со оглед на тоа што ќе имате уникатен сечач за пица на кој ќе му завидуваат сите оние кои ќе ги поканите на гости и ќе ги послужите со парче капричиоза!

Ако ви фати око, нарачајте си еден од овде.