Со овој тајмер закачен на некој од вашите кујнски апарти верувајте дека ќе успеете да ги збуните гостите или не дај боже крадците кои решиле да ви го ограбат домот. 60 минутниот тајмер дело на компанијата Kikkerland  има атрактивен дизајн и наликува како отворач на сигурносен сеф.

Чини само 15 долари, а можете да го купите онлајн, уред со никогаш нема да ви загори ручекот. Ова е еден од нашите топ фаворити кој е иделен за подарок. Достапен е во две бои-црна и црвена.

Линк:www.amazon.com