Внесете ведрина во вашата кујна. Зошто обично јајце на око, кога со помош на оваа ултра модерна силиконска модла можете да го направите во форма на сонце. Со малку креативност и за самодевет долари колку што чини ова кујнско помагало ќе ги израдувате особено најмалите.

Едноставно и брзо направете мало уметничко дело.  Жолчката ставете ја во сонцето, а белката самата ќе се разлие во форма на облак.  Потоа декорирајте со малку зеленчук и уживајте во вкусен појадок.

Оваа силиконска модла можете да ја нарачате на следниот овој линк.