Нема подобар летен коктел од Мохито, тоа е повеќе од сигурно. Освежување кое асоцира на море, одмор и забава. Најдовме супер видео кое чекор по чекор ќе ви објасни како да направите совршено мохито по дома. Викајте друштво и ужувајте. На здравје.