Кафемат кој ќе ги задоволи и оние најпребирливите кафеџии, кој неможат без дневниот ритуал да испијат по неколку кафенца. Потписот на Старбакс е доволна добра препорака ако сакате да си купите топ кафемат за домашни услови да го изберете токму овој. Освен супериорниот дизајн, кој одлично ќе одговора во модерна средена кујна, Верисмо не е само убав естетски уред. Квалитетот на кафето е главната премиса. На располагање имате неколку типови на модели, најефтиниот е 199 долари, а за најскапиот ќе треба да одвоите речиси 400 долари. Јас би го земал најскапиот, па кога станува збор за задоволство дефинитивно вреди да се потроши некоја пара плус. Нели?

www.starbucksstore.com