Пиво супер оди со грицки, тоа ќе ви го кажат сите мераклии на овој пијалок. Но зошто да ги понудите вашите пријатели или гости со кикирики сервирани во обично чапче кога можете да евтини пари да си го нарачате ова ултра кул садче во форма на пивска флаша.

Верувајте уживањето во ладно пиво и грицки ќе биде целосно. Ако ви фати око, картицата во рака и нарачувајте на овој линк. Ќе ви требаат само 14 долари.

Супер сад за грицки

Супер сад за грицки