Уште едно поучно видео во овој случај како да направите домашна рикота. Ги имате сите упатства и совети на шефот Бруно. На вас останува да пробате и да ни пишете како ви се допаднала. Се разбира уште подобро ако направите и некој рецепт со рикота и ни го испратите.