Еве одговор на дилемата што да се напиете во овие жешки денови. Еден од олд скул коктел за кој не ви треба речиси никаква барменска вештина за да го направите. Освежител и секси – едноставно кажано задолжителен.

Текила Санрајс

By З.З Published: September 30, 2012

  Еве одговор на дилемата што да се напиете во овие жешки денови. Еден од …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Ставете 3 или 4 коцки мраз во висока чаша. Додате ја текилата, сокот од портокал и гренадинот
  2. 2.Не мешајте, туку оставете гренадинот сам да падне до дното на чашата
  3. 3.Така ќе го добиете изгрејсонце ефектот
  4. 4.Декорирајте со кришка портокал