Кога станува збор за десерти тирамису морам да признам дека ми е еден од омилените. Совршен спој на кремасти слоеви, со нежен шмек на кафе. Најдов еден супер видео рецепт, кој ќе ви помогне ако саката да направите одлично тирамису во домашни услови. Деталите ги имате, на вас останува да засукате ракави.