Почеток на денот со голтка топло чоколадо. Нема ништо подобро особено ако ви го направи вашиот сакан или сакана и ве изненади во моментите кога сте сонливи и се подготвувате за на работа.

Топло бело чоколадо

By Гастронаут Published: April 25, 2014

    Почеток на денот со голтка топло чоколадо. Нема ништо подобро особено ако …

    Ingredients

    Instructions

    1. 1.Во длабок сад на оган ставете ја слатката павлака. Во него издробете го белото чоколадо. Со постојано мешање гответе додека чоколадото не се растопи.
    2. 2.Кога ќе зоврие ставете екстракт од ванила и други зачини по желба како цимет, ѓумбир.
    3. 3.Додадете го млекото и оставете ја смесата повторно да зоврие. Мешајте постојано и внимавајте да не ви загори.
    4. 4.Топлото чоколадо префрлете го во чаша. Како додаток супер комбинација се бисквити или плазма кекси.