Ако имавте дилема како се прават домашни нудли, ова видео ќе ви даде одговор! Направени од вештите раце на кој друг ако не на Кинез, која заработува за живот на импровизирана тезга за нудли. За жал не сме имале прилика да ги пробаме, но сме сигурни дека се совршени 🙂